Noutăți

Eucitesc.md cu o donație de carte la Centru Maternal, Misiunea Socială Diaconia

Susținătorii proiectului eucitesc.md au făcut o donație de carte pentru minibiblioteca Centrului Maternal ai Misiunii Sociale Diaconia. 

Aproape 40 de cărți, în special literatură artistică, au ajuns la centru pentru a colora și sprijini mamele aflate în dificultate. Fiindcă orice poezie, orice povestire, orice roman este un act critic față de viață. Literatura poate folosi la liniștire, relaxare, la fuga de lume sau la înțelegerea ei, poate fi bună la găsirea unor răspunsuri sau la punerea unor întrebări.

Proiectul “În brațele mamei”-sprijin pentru mamele aflate în pragul disperării presupune cazarea în Centrul Maternal a cuplurilor-mamă copil/gravidelor în cazurile de emergență pentru o perioadă determinată. Echipa multidisciplinară elaborează un plan individual de intervenție prin care se urmărește consolidarea relației dintre mamă și copil, formarea deprinderilor de îngrijire a copilului, gestionarea resurselor etc., în vederea creării unui mecanism de viață autonomă; asistarea în comunitate a cuplurilor mamă-copil este realizată prin intermediul Centrului de consultanță.

Pentru a susține oricare din proiectele Misiunii Sociale Diaconia intrați și donați direct pe http://diaconia.md

Related Posts

Leave a Reply