Noutăți Noutăți editoriale

Doar o zi. Reduceri de 70% la Bestseller! Iată ce recomandă editura

Doar Miercuri, 7 martie 2018! Doar o zi de Mega Reduceri „Pentru Ea”, așa o promoție ofertantă a anunțat organizatorii de la librăria Bestseller. Au 70% reducere la peste 700 de cărți și 85% la 50 de cărți! Reducerile vor fi disponibile de la ora 9:30 la 18:30 în librăria Bestseller din Chișinău, str. Drumul Viilor, 36/1 sau online pe www.bestseller.md.

Am solicitat reprezentanților librăriei să ne facă un top cu cărți recomandate de ei. Iată ce ne propun.

„Punctul” de Romina Chetraru

„Punctul” e o carte de versuri, însă una specială, așa cum nu ai mai răsfoit vreodată

e o carte cu personalitate, prietenoasă care chiar din copertă îți bate la ușa sufletului încurajându-te să îți spui propria poveste în linii, mâzgâlituri, cuvinte, creion, acuarelă sau ce îți trăsnește ție prin neuron și inimă în spațiul alb ce a fost gîndit special pentru tineâ

e o carte de versuri ce s-a născut ca să fie altfel, ca să poată să dialogheze cu fiecare cititor al ei

nu e o carte care se citește, ci se trăiește

Comandă cartea „Punctul” de Romina Chetraru  pe Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional) 

„Fata cu vise alb-negru” de Andreea Russo

Cum e să trăiești între alb și negru?

Mia este o pianistă remarcabilă. Toți îi prevăd un viitor frumos până în ziua în care dispare fără nicio urmă, în drum spre casă. Timp de 24 de ani nimeni nu o poate găsi. Ce s-a întâmplat? Poate fi elucidat adevărul prin intermediul unor vise?

O viață blocată între vis și realitate, un mister pierdut în timp, un roman ce taie răsuflarea și ne obligă să ne întrebăm cine sunt cu adevărat oamenii din jurul nostru.

Comandă cartea „Fata cu vise alb-negru” de Andreea Russo Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional) 

„În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga

Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață. Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă.

Într-o căutare interioară profundă, Theodor învață să nu mai gândească doar la timpul trecut și acceptă noile provocări ale vieții. Însă ce va face atunci când noile realități se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile și amintirile sunt tulburate de un șir nesfârșit de întâmplări?

Un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei.

Comandă cartea „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga pe Libris.ro (Livrare în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)

 „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia

O mare poveste de dragoste. Pe de o parte tinerii, viața de grup, motocicletele și cursele, pe de altă parte incertitudinile și tăcerile unor familii nefericite. Un microcosmos de vieți furioase care încearcă să se desprindă de la pământ.



Romanul „Trei metri deasupra cerului” a stat la baza unui film de mare succes, regizat de Fernando González Molina, cu Mario Casas și Maria Valvedere în rolurile principale. 

Comandă cartea „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia pe Libris.ro (Livrare în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)

„Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose

Se cunosc online, fiecare în spatele unui ecran. Ea în Italia, el în România. Ceea ce părea inițial un amuzament se transformă într-o iubire virtuală. Se îndrăgostește înainte de a-l vedea. Îi cucerește inima, sufletul și trupul. Ce se întâmplă însă atunci când relația virtuală se transformă în una reală, iar pentru dragoste rămâne să lupte doar unul dintre ei?

Un roman ce prezintă etapele din viața unei femei, povestite prin prisma a trei generații pe care le unește arta de a fi femeie – de a fi și a iubi. O lectură ce se transformă într-un bilet de călătorie în timp. O poveste sinceră despre iubire, speranță și căutarea de sine.

Comandă cartea „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose pe Libris.ro (Livrare România) Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)

Vezi aici harta librăriei și cum poți ajunge: https://www.bestseller.md/despre-noi/

 

Related Posts

Leave a Reply