Internațional Noutăți

Michelle Obama își va lansa memoriile în luna noiembrie și vor fi traduse în 24 de limbi străine

Un volum de memorii scris de Michelle Obama, fosta primă doamnă a SUA, va fi lansat la nivel mondial pe 13 noiembrie, în 24 de limbi străine, a anunţat editura Penguin Random House, transmite mediafax.ro

În acest volum, intitulat “Becoming” (“Să devii”), “vorbesc despre rădăcinile mele, povestesc despre modul în care o fetiţă din sudul oraşului Chicago şi-a găsit calea şi destulă forţă să îi atragă pe alţii de partea sa”, a explicat Michelle Obama, potrivit unui comunicat.

Michelle Obama, în vârstă de 54 de ani, a mai publicat o carte, “American Grown”, despre grădinărit şi alimentaţie, în 2012.

Aceasta va pleca într-un turneu de promovare a volumului de memorii în mai multe ţări. Mai multe informaţii în acest sens vor fi publicate pe site-ul www.becomingmichelleobama.com.

Michelle LaVaughn Robinson Obama este de profesie avocat şi a fost prima doamnă a SUA în perioada 2009 – 2017. Este căsătorită cu cel care a fost cel de-al 44-lea preşedinte al SUA, Barack Obama, din 1992, şi a fost prima primă doamnă afro-americană a SUA.

 

sursa foto aici

Related Posts

Leave a Reply