Cultural Noutăți

Ambasada Franței propune și în acest an o nouă ediție online a Festivalului Filmului Francofon

Organizat de Alianța Franceză din Moldova, cu susținerea Ambasadei Franței în Moldova și a partenerilor, Festivalului Filmului Francofon se va desfășura online de la 10 la 16 iulie 2021.

Ambasada Franței propune și în acest an o nouă ediție online a acestui eveniment pe care-l așteptați cu nerăbdare. Cinci filme recente, cu subtitrări în limba română, vor fi prezentate în perioada 10-16 iulie pe platforma privesc.eu. Aceasta va permite publicului oriunde nu s-ar afla, să descopere gratuit și pentru al XX-lea an consecutiv, noutățile cinematografice populare și de succes.

FILM ISTORIC, COMEDIE, DRAMĂ, FILM DE AVENTURI…

Cei mai frumoși aniTraducătoriiAdevărulLa revedere acolo susAïlo, aventuri în Laponia: cinci filme care va vor permite sa redescoperiți actori și actrite celebri, (Daniel AUTEUILLambert WILSONCatherine DENEUVEFanny ARDANTJuliette BINOCHE…) si vă vor prezenta o panoramă a filmului francofon contemporan, toate filmele fiind realizate in 2019-2020. Găsiți programul integral, realizatorii, actorii și rezumatul fiecarui film pe pagina de Facebook și în broșura Festivalului.

Related Posts