Divers Noutăți

Apel de înregistrare al voluntarilor pentru Centrul de Informare Turistică din Moldova. Te poți înregistra aici

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova anunță o nouă etapă de selecție a voluntarilor în cadrul primului Centru de Informare Turistică din orașul Chișinău (CIT), prima platformă de asistență și consultanță pentru turiști și este cel mai vizitat spațiu de informare de către oaspeții capitalei și țării. Tocmai de aceea, sunt în căutarea unor voluntari dornici să ofere suport turiștilor interesați de obiectivele orașului și destinațiile din țară, dar și de evenimentele culturale, gastronomice și sportive.

Persoane ambițioase și active, indiferent de vârstă, vorbitori începători sau mai avansați de limbă engleză, rusă, germană, italiană, spaniolă, poloneză, franceză sau oricare altă limbă străină, care cunosc obiectivele turistice ce merită a fi vizitate în Moldova și doresc să petreacă timpul liber într-un mod distractiv, constructiv, sunt invitați să se alăture echipei Centrului de Informare Turistică.

La începerea stagiului, voluntarii vor fi instruiți iar la finalizarea stagiului vor primi un certificat de voluntariat, care va atesta colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.
De asemenea, pe parcursul stagiului, voluntarii vor beneficia de posibilitatea de a participa la diverse training-uri/seminare, tururi de informare, excursii si participări la evenimentele organizate de ANTRIM sau în colaborare cu diferiți parteneri. Cei interesați trebuie sa completeze formularul, accesează aici. Selecția candidaților se va realiza în urma unei convorbiri.

Related Posts