Divers Noutăți

Alianţa Franceză invită copiii la Ora Poveştilor

Spațiul Media Tech, Alianţa Franceză, organizează „ora poveștilor” în fiecare a doua zi de vineri din fiecare lună. Și pentru că poveștile oferă celor mici cheia spre tainele lumii, activitatea se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani.

Scopul organizatorilor este de a-i îndemna pe copii să descopere plăcerea lecturii și magia limbii franceze, ascultând povești minunate despre lumi imaginare populate de prinți și prințese, de elfi, monștri și alte personaje. „Ora poveștilor” este animată de unul dintre profesorii de limba franceză și va dura aproximativ o oră, fiind suplimentată de diverse istorioare, cântece, basme, lecturi animate și alte activități didactice.

Accesul este gratuit pentru toți abonații Spațiului Media Tech, precum și pentru cei înscriși la cursurile de limba franceză din cadrul Alianţei Franceze, transmit organizatorii. Ceilalți doritori, pot participa, achitând suma de 20 MDL. Înscrierea prealabilă este obligatorie, la numărul de Telefon: + 373 22 23 21 51 sau printr-un e-mail suncu@alfr.md

Related Posts

Leave a Reply