Cultural Divers Noutăți

Ediția a X-a a concursului de debut în poezie Max Blecher. Descoperirea și publicarea unor autori valoroși nedebutați în volum

Casa de Editură Max Blecher (www.maxblecher.ro) organizează a X-a ediție a concursului anual de debut, continuând inițiativa pornită în 2011, al cărei scop este descoperirea și publicarea unor autori valoroși nedebutați în volum. Un concurs deschis poeților care nu au publicat editorial, câștigătorul fiind ales de către cei trei membri ai juriului. Adresa de e-mail la care manuscrisele vor fi înscrise este: debutmaxblecher@gmail.com. Data limită de trimitere este 15 septembrie 2020.

Condiția principală de participare este să nu fi debutat în volum. Nu există limită de vârstă pentru înscriere. Manuscrisul poate fi trimis într-un singur fișier, în orice format de tipul .doc, .docx, .rtf sau .pdf. Nu există condiții în ce privește fontul ales pentru paginare. Este obligatoriu ca fiecare manuscris să aibă o întindere suficientă pentru a constitui, de sine stătător, un volum tipărit.
Nu este necesară ascunderea identității autorului. Participanții pot folosi adresa personală de e-mail pentru înscrierea în concurs. Acele manuscrise care nu conțin diacritice vor fi eliminate din concurs.

Premiul constă în publicarea manuscrisului câștigător în luna noiembrie a acestui an și organizarea unor lansări de carte. Manuscrisul câștigător va fi anunțat la începutul lunii octombrie 2020. Juriul concursului de debut Max Blecher de anul acesta este alcătuit din: Simona Sora, Olga Ștefan și Claudiu Komartin.

Related Posts

Leave a Reply