Divers Noutăți

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral lansează concursul de eseuri pentru copii și tineri, cu genericul „De ce aș candida pentru Parlament?”

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, cu suportul USAID Moldova și PNUD Moldova, lansează concursul de eseuri pentru copii și tineri, cu genericul „De ce aș candida pentru Parlament?”, potrivit cicde.md

Cine sunt viitorii deputați ai Republicii Moldova? De ce i-ar interesa să devină aleși ai poporului? Ce probleme și-ar propune să rezolve? Răspunsurile la toate aceste întrebări se vor găsi în eseurile scrise de participanții la concurs. La competiție se pot înscrie copii și tineri din două categorii de vârstă: 12-15 ani și 16-19 ani.

Câștigătorii concursului vor primi e-book reader și jocuri de societate, boxe portabile, căști fără fir și baterii externe (Power Bank).

„Dacă vrei să câștigi unul dintre premiile anunțate, scrie un eseu în care vei povesti de ce ai candida pentru mandatul de parlamentar, ce fel de platformă electorală ai avea, ce ai schimba tu în politică sau în felul de a alege deputații, dar, cel mai important, ce te-ar inspira să vrei să devii parlamentar”, anunță reprezentanții.

Eseul va fi nu mai mare de 2 pagini A4 (indiferent că e dactilografiat sau scris de mână), data limită 20 iunie. Semnează cu:

nume, prenume
localitatea ta
vârsta
număr de telefon
Și trimite la adresa de email info@cicde.md sau prin poștă la mun. Chișinău, str. V. Alecsandri 119, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, cu mențiunea: Concursul de eseuri „De ce aș candida pentru Parlament?”

P. www.comenzi.md, magazinul tău online

Related Posts