Lansări de carte Noutăți

Dumitru Rău și-a lansat romanul „Umbre de trandafir”, un roman inspirat din fapte reale

Romanul „Umbre de trandafir” reprezintă un omagiu adus femeilor și cuprinde istoria unei mame. Aceasta, totuși, este redată prin ochii unui bărbat, totul începând de la o simplă discuție pe care a avut-o autorul cu o doamnă, pe una din băncile unui parc din capitală, mărturisește Dumitru Rău.În discursul său, scriitorul a menționat că se aștepta la un eveniment desfășurat într-un cerc restrâns de oameni. Cu toate acestea, alături de Dumitru Rău, la lansare a venit familia sa, prietenii care l-au susținut încă de la început, dar și zeci de iubitori de lectură din diferite colțuri ale țării ce așteptau cu nerăbdare să descopere romanul.

În primul rând sa fiu prezentatoare la acest eveniment, a fost o surpriză și pentru mine, pentru că am aflat pe ultima sută de metri, momentul acela care l-am făcut împreună cu fiul meu a fost la fel de spontan, care nu a fost planificat foarte mult timp, a fost o propunere din partea lui Dumitru dacă aș dori s-o fac împreună cu fiul meu, iar noi nu ne-am gândit prea mult și am acceptat, asta a fost de fapt foarte emoționant pentru mine .

Cartea este fenomenală și îl felicit pe Dumitru pentru ceea ce a scris, pentru faptul că a adus un omagiu pentru femei, a mai creat un fel de 8 martie pentru femeile care au fost prezente la această lansare și vreau sa remarc o chestie foarte importantă : este foarte bine când tânăra generație ține la valori, ține la emoție, ține la ceea ce îi mai face oameni, sensibilizează și creează emoții, păi uite Dumitru face parte din rândul de tineri care pur și simplu îmbogățesc spiritual țara noastră și nu doar, astfel vreau să-l felicit și să-i mulțumesc că anume eu am fost pe scena evenimentului lui. Susține Doina Danielean, prezentatoare TV.

În sală era o atmosferă de nedescris, în sală erau niște fiori, niște emoții, niște suflete care pur și simplu tremurau și delirau de o stare de bine, o stare de liniște, de împlinire, o stare de satisfacție și asta foarte rar mai vezi în Republica Moldova, adaugă Doina.

„Emoțiile sunt de nedescris și într-adevăr, cuvintele lui ajung până la inimă. Este un tânăr minunat și îi doresc mult succes înainte”, susține Olga Stratan.

Autorul romanului a avut și câteva surprize pentru public, astfel câțiva norocoși ce au participat la jocurile organizate, au plecat acasă cu un volum semnat de Dumitru Rău și o sticlă de vin. De asemenea, aceștia au avut și câteva urări cu ocazia lansării romanului „Umbre de trandafir”. Lansarea s-a încheiat cu o sesiune de fotografii, îmbrățișări și autografe din partea autorului.

Text: Micu Cătălina

Related Posts

Leave a Reply