Divers Noutăți

O reţea de librării anunţă reduceri de 50% la peste 300 de titluri de carte pentru copii, beletristică contemporană și clasică

Vineri, 6 decembrie, de Moș Niculae, cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț în Librăriile Cartier din Chișinău (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68).  Librăriile vor avea un program special: de la ora 9.00 până la ora 21.00. Autorii și redactorii Cartier vă vor ajuta să alegeți cărțile bune şi vor oferi autografe.

Recomandări de câteva titluri:
Grădina de sticlă de Tatiana Țîbuleac (Cartier popular)
Odessa de Charles King (Cartier istoric)
Eseu asupra încremenirii de Iulian Fruntașu (Cartier istoric)
Lagărul 33 de Lilia Bicec-Zanardelli (Rotonda)
Jurnal de la sfârșitul lumii de Vasile Ernu (Rotonda)
Basarabia necunoscută. Ediție în 3 volume (volumele I și II) de Iurie Colesnic (seria de artă)
Nichita Stănescu. Poeme alese de Matei Vișniec (Cartier de colecție)
Cartea râului Uno de Faruk Sehic (Biblioteca deschisă)
Albinuța de Grigore Vieru (Codobelc)

Sunt peste 300 de titluri de carte pentru copii, beletristică contemporană și clasică, carte pentru adolescenți, carte de artă, carte de istorie și antropologie, poezie clasică și contemporană, care pot face cu cinste o bună bibliotecă sau un cadou pentru încălțămintea lăsată de Moș Niculae.

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

Restul cărților din Librăriile Cartier se vând pe parcursul întregului decembrie cu o reducere de 10 la sută. Sunt cărți Humanitas, Trei, Polirom, Curtea Veche, Rao, Arc, Nemira, Girasol, Flamingo. Vineri, 6 decembrie crt, de Moș Niculae, cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț în Librăriile Cartier din Chișinău (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68).

Related Posts

Leave a Reply