Noutăți

Biblioteca Municipală ”B.P. Hasdeu” își deschide ușile. Vezi ce campanii şi surprize pregăteşte pentru utilizatori

Biblioteca Municipală ”B.P. Hasdeu” își deschide ușile pentru a întâmpina utilizatorii în cadrul Proiectului municipal „Dialog social cu chișinăuienii” în perioada 17-23 mai 2021, activități offline și lansează Campania „ReVino la biblioteca ta!”.

Prin această campanie, biblioteca își propune să amintească chișinăuienilor și vizitatorilor urbei de importanța bibliotecilor publice ca spații atractive, deschise pentru informare, cunoaștere, interacțiune, dar și să amintească de rolul vital al acestor instituții în comunitate. Revenirea treptată, după pandemie, a bibliotecilor la interacțiunea directă cu utilizatorii se va face prin mijlocul acestei campanii, „ReVino la biblioteca ta!”, astfel încât utilizatorii, partenerii să se întâlnească atât în mediul fizic, cât și virtual al bibliotecilor.

Campania va fi una intensă, pentru a demonstra nevoia de consum cultural, dar și capacitatea bibliotecii de a fi ofertantă pentru utilizatori, parteneri. Organizată în formatul uși deschise, campania va oferi chișinăuienilor, prin vizite de grup, recitaluri de poezie, sondaje interactive „Aș veni la bibliotecă dacă…”, workshop-uri, talk-show-uri, șezători, expoziții, cluburi pe interese pentru vârstnici, prezentări a cărților noutate și colecțiilor de carte intrate recent în bibliotecă, prezentarea serviciilor etc., o adevărată incursiune în lumea cărților, lecturii, învățării și a dialogului etc.

Bibliotecile vor amenaja intrarea în bibliotecă într-un mod artistic și atractiv. Evenimentele ce se vor desfășura în filiale vor culmina cu o ieșire a bibliotecilor în ultima zi a campaniei pe 23 mai, în spațiul public, în scuarurile și parcurile aflate în nemijlocita apropiere a bibliotecilor, pentru a oferi jocuri distractive utilizatorilor și un prilej de a ne bucura împreună de artele spectacolului, prezentându-se astfel operele scriitorilor preferați. Agenda desfășurată a evenimentelor în cadrul Campaniei va fi plasată pe pagina oficială a Bibliotecii (www.hasdeu.md, la rubrica Evenimente), precum și pagina de Facebook. Alte detalii în toate filialele Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” (www.hasdeu.md la rubrica Filiale).Pentru contact: 0 22 22 11 86.

Related Posts