Istorie Noutăți

„Portul popular-expresie a istoriei și culturii neamului”, dedicată Zilei Universale a Iei și Zilei Naționale a Portului Popular. Ediția I

Institutul Patrimoniului Cultural are onoarea de a vă invita marți, 22 iunie 2021, la prima ediție a Conferinței Științifice Naționale cu participare internațională, potrivit comunicatului oficial.

„PORTUL POPULAR – EXPRESIE A ISTORIEI ȘI CULTURII NEAMULUI”, dedicată Zilei Universale a Iei și Zilei Naționale a Portului Popular.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Universitar Nord din Baia Mare (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca), Muzeul Unirii (Complexul Muzeal „Moldova”, Iași), Universitatea Pedagogică de Stat „I. Creangă” din Chișinău, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.

Reuniunea se va desfășura în regim online, cu începere de la ora 10.00.

Le puteți comunica intenția dumneavoastră de participare la eveniment până la data de 2 iunie 2021. Formularul de înscriere va conține titlul comunicării, numele și prenumele participantului, titlul științific, funcția și afilierea instituțională, rezumatul comunicării (1800-2000 de semne cu spații) și va fi expediat pe adresa electronică: portulpopular@gmail.com

Limbile de lucru ale conferinței: română, engleză, rusă

Detalii suplimentare pot fi solicitate la telefonul de contact: +373 22 270 602

Related Posts